Make your own free website on Tripod.com

Kootut Niksit

eli jos jollain on pevukkaa koskevia niksejä tai muuta vastaavaa ja haluaa jakaa sen muiden kanssa niin voisi laittaa niitä niksejä tonne viekkuun tai suoraan mun sähköpostiin niin minä sitten lisäilen niitä tänne! jos on kuvia niin niitäkin voi laittaa!

työkaluboksi

eli jos haluta pitää mukanasi tärkeimmät työkalut esim. tulpan avain, pihdit, jakoavain ja pari tulppaa, voit tehdä pevukkaasi työkaluboksin joka tehdään linja-auton roskiksesta! boksin teko askel askeleelta!

1. menet linja-autoon ja otat sieltä mukaasi yhden roskiksen, ne on yleensä kaikki samanlaisia!
2. käännä penkki auki ja survo loota siihen tyhjään tilaan mikä on siinä takalokarin ja ilmanputsarin välissä (jos on tuoraöljyvoitelu niin et voi tälläistä tehdä :()
3. saatat joutua tekemään pienen loven sinne ilmanputsarin puolen alareunaan koska runko putki saattaa ottaa hieman kiinni siihen boksiin
4. sitä ei tarvitse kiinnittää mitenkään vaan se pysyy siellä itsestään, sitten vaan laitat työkalut paikalleen ja annat mennä!
5. jos välttämättä et halua että tavarat putoilee boksit hurjien hyppyjen aikanan niin tee laatikolle kansi vaikka pellistä tai muovista
6. itselläni on puolen litran limsa pullo öljypullona joka menee kätevästi sinne lootaan eikä kolise penkin alla turhan takia


Pulttirengas

jos haluat pitoa talveksi etkä halua ostaa nastarenkaita (tosin ne ovat melko huonoja) niin kannattaa sinun valmistaa pulttirengas.
Nämä tarvitset:

-2kpl pv:een ulkokumeja, ei mitään slicksi renkaita vaan kumeja joissa on vielä kuviota jäljellä!
-mattoveitsi taikka puukko
-paljon n.4cm pultteja joissa vaikka 13mm kanta, mutta ei pienempiä
-2 x pulttien määrä sopivia prikkoja
-ja saman verran oikean kokoisia lukkomuttereita!

valmistus
1. Ota toisesta ulkokumista ensin reunat pois eli silleen että vain kulutus pinta jää jäljelle, tämä tulee sinne sisäkumin ja toisen ulkokumin väliin joten laita se nyt syrjään vähäksi aikaa!
2. Sitten teet piikillä toiseen ulkokumiin pieneä reikiä niille putlteille, koska muuten niiden survominen on mahdotonta!
3. muista että pultteja laittaessa paikoilleen tarttee laittaa kummallekkin puolelle rengasta prikka, tee näin ja kiristä lukkomutteri tiukasti kiinni! pultteja voi lyhennellä jos haluaa!
4. sitten vain laitat sen keskimmäisen ulkokumin tän pulttirenkaan sisäpuolelle ja kato että se menee sinne hyvin, seuraavaksi laitat sisäkumimin paikoilleen ja lopuksi vannne kiinni.
5. sitten vain laitat pyörän kiinni takasin mopoon ja käyt kokeilemassa!

Tässä kuva oikein tehdystä pulttirenkaasta!
Ja tässä sama viistosta