Make your own free website on Tripod.com

Tunturi Mallit


Pappa tuna

Tässä todella vanha ja legendaarinen polkimilla varustettu Pappa tuna. ja vielä todella hyvässä kunnossa!!!


Tunturi sportti

Tämä komea peli on tunturi sport, vuosimallia en tiedä mutta sen voin sanoa että vanha se on ja alkuperäisessä kunnossa!!


Tunturi Maxi

Tämä Tunturi Maxi on automaatti-vaihteinen ja aika uusi. Moottorina puhallinjäähdytteinen Puch. Väritys on aivan perseestä!!!


Tunturi Super Sport

Tunturi super sportti on Tunturin sporttimalli ja rungon muoto on melkein samanlainen kuin SM:ssä. Näitä valmistettiin samoina vuosina kuin SM:ää. koneena tässäkin on Puch, mutta tällä kertaa ilmajäähdytteisenä.


Tunturi Break

Tunturi Break kuuluu samaan luokkaan Helkama ässän kanssa, eli se on tossumopo. Yksi silmään pistävä ero on kuitenkin pinnavanteet. Näitä valmistettiin vuosina 85-87.


Tunturi Tiger S

Tiger S on tunturin ensimmäinen enduromallinen mopo, etujarruna on levyjarru. katteet on muovia niinkuin kunnon enskassa täytyykin olla!! Näitä valmistettiin vuosina 86-87.


Tunturi Tiger aqua

Tiger aqua on täysin muuttunut S mallista. Nyt on tigerissä vesijäähdytys ja ruman näköinen tankki!! näitä valmistettiin vuosina 87-97.


Tunturi Tiger air

Tiger air on muuten samanlainen kuin aqua mutta airista on otettu levyjarru pois ja jäähdytys on ilmajäähdytys. Näitä valmistettiin vuosina 89-97.


Tunturi Hopper

Hopper on tunturin outo katumalli hieman samantyylinen kuin Suzuki R:ä. Näitä valmistettiin vuosina 91-9?.